MASIGNCLEAN101

Σεισμός Τώρα / Seismos Twra Deite Poy Egine Prin Apo Ligo Seismos Sthn A8hna Photos Onsports Gr

Σεισμός Τώρα / Seismos Twra Deite Poy Egine Prin Apo Ligo Seismos Sthn A8hna Photos Onsports Gr. Η αρχική εκτίμηση για τον σεισμό ήταν 5,9 ρίχτερ και αναθεωρήθηκε προς τα πάνω, στα 6 ρίχτερ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές ή τραυματισμοί. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ν της πόλης της νισύρου. Ελέγξτε προσεκτικά τον εαυτό σας και τους γύρω σας για πιθανούς τραυματισμούς.

Ν της πόλης της νισύρου. Η αρχική εκτίμηση για τον σεισμό ήταν 5,9 ρίχτερ και αναθεωρήθηκε προς τα πάνω, στα 6 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 12 χλμ. Ελέγξτε προσεκτικά τον εαυτό σας και τους γύρω σας για πιθανούς τραυματισμούς. Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών.

Neos Isxyros Seismos Twra Sthn Elassona Sportime Gr
Neos Isxyros Seismos Twra Sthn Elassona Sportime Gr from www.sportime.gr
Σεισμός σημειώθηκε στη γαύδο την κυριακή του πάσχα (02.05.2021). Δόνηση 4 ρίχτερ στη σαντορίνη ελλαδα 20.04.2021 08:22 σεισμός τώρα: Τα νέα σήμερα στην ελλάδα και τον κόσμο | ειδήσεις online και έκτακτη επικαιρότητα τώρα από τη νο1 ημερήσια πολιτική και οικονομική εφημερίδα Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ. Εδώ θα δείτε που έγινε τώρα σεισμός στην ελλάδα, μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην ελασσόνα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 ρίχτερ και σημειώθηκε 12 χιλιόμετρα νότια της νισύρου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 15,8 χλμ. Το εστιακό του βάθος είναι 7,8 χλμ.

Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές ή τραυματισμοί. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Αν είστε μέσα στο σπίτι: Η αρχική εκτίμηση για τον σεισμό ήταν 5,9 ρίχτερ και αναθεωρήθηκε προς τα πάνω, στα 6 ρίχτερ. Ελέγξτε προσεκτικά τον εαυτό σας και τους γύρω σας για πιθανούς τραυματισμούς. Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την αττική και κυρίως στα ανατολικά του νομού, στις 11:12. Ενιαίο εθνικό σεισμολογικό δίκτυο γεωδαιτικό δίκτυο γ.ι. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στην περιοχή. Δόνηση 4,4 ρίχτερ στην κω Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του. Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ. Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο.

Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 14,9 χλμ. Σεισμός τώρα στην καλαμάτα πέμπτη, 29 απριλίου 2021, 22:13 sputnik σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην καλαμάτα πριν από λίγο. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του.

Seismos Twra Sthn Kozanh City View
Seismos Twra Sthn Kozanh City View from www.ctview.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 12 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην ελασσόνα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους. Το εστιακό του βάθος είναι 7,8 χλμ. Δόνηση 4,4 ρίχτερ στην κω Σεισμός τώρα στην αττική το μέγεθός του ήταν 3,5 ρίχτερ και το εστιακό βάθος προσδιορίζεται στα 5 χιλιόμετρα Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν εντάσεως 3,6 ρίχτερ, είχε επίκεντρο στον νότιο ευβοϊκό και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ.

Πρόσφατοι σεισμοί κατάλογοι σεισμών χάρτες δίκτυα σεισμολογικό δίκτυο γ.ι. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 ρίχτερ και σημειώθηκε 12 χιλιόμετρα νότια της νισύρου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 15,8 χλμ. Στο χάρτη και στη λίστα σεισμών εμφανίζονται κάθε φορά οι 150 πιο πρόσφατοι σεισμοί που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης (τα στοιχεία σεισμών είναι από 18/01/2010 και μέχρι σήμερα). Ν της πόλης της νισύρου. Σεισμός τώρα διαβάστε άμεσα στο voicenews.gr μέγεθος επίκεντρο και που έγινε ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ ταρακούνησε και πάλι την ελασσόνα. Ενιαίο εθνικό σεισμολογικό δίκτυο γεωδαιτικό δίκτυο γ.ι. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Έναν σεισμό μεγέθους 3,9 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια της σαντορίνης κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του γεωδυναμικού ινστιτούτου Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στην περιοχή. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 14,9 χλμ. Τα νέα σήμερα στην ελλάδα και τον κόσμο | ειδήσεις online και έκτακτη επικαιρότητα τώρα από τη νο1 ημερήσια πολιτική και οικονομική εφημερίδα Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην ελασσόνα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του.

Ελέγξτε προσεκτικά τον εαυτό σας και τους γύρω σας για πιθανούς τραυματισμούς. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στην περιοχή. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 ρίχτερ και σημειώθηκε 12 χιλιόμετρα νότια της νισύρου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 15,8 χλμ. Τα νέα σήμερα στην ελλάδα και τον κόσμο | ειδήσεις online και έκτακτη επικαιρότητα τώρα από τη νο1 ημερήσια πολιτική και οικονομική εφημερίδα Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών.

Seismos Twra Sto Bolo Ti Deixnoyn Oi Seismografoi Pic
Seismos Twra Sto Bolo Ti Deixnoyn Oi Seismografoi Pic from www.newsit.gr
Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 14,9 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε στη γαύδο την κυριακή του πάσχα (02.05.2021). Σεισμός τώρα μεγέθους 4,3 ρίχτερ ανοιχτά της σάμου ελλαδα 27/12/2020 09:36 σεισμός 4,2 ρίχτερ, ανοικτά της ρόδου Ισχυρός σεισμός τώρα στη λέσβο. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε δυτικά της τήλου το απόγευμα του σαββάτου σεισμός μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην τήλο το απόγευμα του σαββάτου. Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την αττική και κυρίως στα ανατολικά του νομού, στις 11:12. Το εστιακό του βάθος είναι 7,8 χλμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στη λάρισα και τις γύρω περιοχές με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν τρομοκρατημένοι στους δρόμους.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα

Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο. Εδώ θα δείτε που έγινε τώρα σεισμός στην ελλάδα, μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Το εστιακό του βάθος είναι 7,8 χλμ. Σεισμός τώρα διαβάστε άμεσα στο voicenews.gr μέγεθος επίκεντρο και που έγινε ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ ταρακούνησε και πάλι την ελασσόνα. Σεισμός τώρα μεγέθους 4,3 ρίχτερ ανοιχτά της σάμου ελλαδα 27/12/2020 09:36 σεισμός 4,2 ρίχτερ, ανοικτά της ρόδου Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές ή τραυματισμοί. Πρόσφατοι σεισμοί κατάλογοι σεισμών χάρτες δίκτυα σεισμολογικό δίκτυο γ.ι. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στην περιοχή. Δόνηση 4 ρίχτερ στη σαντορίνη ελλαδα 20.04.2021 08:22 σεισμός τώρα: Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν εντάσεως 3,6 ρίχτερ, είχε επίκεντρο στον νότιο ευβοϊκό και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Share This :